Gun je kerstboom met kluit een tweede leven en help de roofvogels van Avolare aan een natuurlijke verblijf. Op 7 en 8 januari kunnen tussen 10:00 en 16:00 kerstbomen met kluit worden afgeleverd bij ons in een gezellige corona-proof drive-through.

De bomen worden gebruikt om een natuurlijke leefomgeving te maken voor de vogels in de De Roofvogelvlucht. Alle kerstbomen met kluit en zonder versiering of spuitsneeuw zijn welkom.

Om drukte te voorkomen, kan iedereen een tijd reserveren voor een aflevermoment:

[bookly-form category_id=”-1″ service_id=”1″ staff_member_id=”1″ hide=”categories,services,staff_members,date,week_days,time_range”]

Vraag en antwoord

V: Ik heb een kerstboom zonder kluit, mag ik die ook brengen?

A: De bomen zullen worden geplant in het verblijf van de roofvogels om zo een natuurlijke en veilige omgeving te creëren. Aan een boom zonder kluit hebben we helaas niets, dus deze nemen we niet aan.

V: Ik heb geen kerstboom maar wel een andere boom die ik kwijt wil. Mag ik die ook brengen?

A: De bomen zullen worden geplant in het verblijf van de roofvogels om zo een natuurlijke en veilige omgeving te creëren. Aan een boom zonder kluit hebben we helaas niets, dus deze nemen we niet aan.

V: Ik heb een mooie boom maar er zit wel nepsneeuw en glitter op. Is dat erg?

A: Spuitsneeuw en glitters zijn niet goed voor het welzijn van onze dieren. We nemen daarom alleen bomen aan zonder versiering, nepsneeuw of glitters.

V: Hoeveel bomen hebben jullie nodig?

A: We zijn blij met alle bomen die we krijgen en hebben ruimte voor maximaal 200 bomen. 

V: Hoe groot moet of mag de kerstboom zijn?

A: Alle groottes zijn welkom. Zo zorgen we voor een gevarieerde en natuurlijke omgeving.

V: Als is ik er dan toch ben om mijn boom af te leveren, mag ik dan ook even bij jullie rondkijken in het bezoekerscentrum?

A: Helaas, dit kan niet vanwege de geldende corona-maatregelen. We vragen dan ook aan alle mensen om in hun auto te blijven.

V: Waar moet ik naar toe met mijn boom?

A:Ons adres is Boersberg 2, 6865 NG Doorwerth.