Wil je de dieren steunen?

Het beheer van een wildopvang kost veel geld. Avolare is voor een groot deel afhankelijk van giften. Dankzij jouw bijdrage kunnen we de dieren helpen, medewerkers betalen en de benodigde materialen aanschaffen. Als sponsor of donateur van Avolare help je zo dieren in nood, ondersteun je mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt en draag je bij aan een betere zorg voor de natuur.

Donatie

Je kunt een bedrag overmaken op ons bankrekeningnummer NL21 TRIO 0379 4633 69 onder vermelding van 'donatie'.

Sponsoring

Er zijn verschillende manieren waarop je Avolare kunt sponsoren.

Als sponsor kun je jouw naam verbinden aan onze wildopvang. Dit kan als algemene sponsor maar je kunt ook specifiek voor een onderdeel kiezen zoals bijvoorbeeld een ziekenhuisafdeling, het bassin voor de watervogels, de rehabilitatieverblijven voor de kleine, wilde zoogdieren of de roofvogelvlucht.

Als sponsor van een bepaald onderdeel krijg je een livestream tot je beschikking waarmee je 24 uur per dag kunt volgen wat er in jouw onderdeel gebeurt.

Overweeg je om sponsor te worden? Bel of mail dan even voor een afspraak.

Telefoon: 085 - 078 50 05
E-mail: [email protected] of klik hier.

Een mooi voorbeeld van een duurzame en diervriendelijke samenwerking is het partnerschap tussen KonaCorn en Avolare. Lees hier meer over.

FISCAAL AFTREKBAAR

Avolare is aangemerkt als een Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI). Giften aan Avolare zijn daarom onder bepaalde voorwaarden fiscaal aftrekbaar.
Meer informatie hierover vind je op
www.belastingdienst.nl.


Stichting Avolare staat als volgt geregistreerd:

KvK-nummer: 72764651
RSIN-nummer: 859228381
Bankrekeningnummer: NL21 TRIO 0379 4633 69