Help je mee?

Wil jij ons helpen? Dit kan op verschillende manieren! Je kan bijvoorbeeld helpen door vrijwilliger of donateur te worden. Bekijk onderstaand de verschillende mogelijkheden. Wil je op een andere manier helpen of heb je een vraag? Mail dan naar [email protected].

Bekijk onze vacatures
voor vrijwiiligersfuncties

Vacatures

Help mee als particulier

Particulier

Help mee als organisatie

Zakelijk

Doneer tijd en word vrijwilliger

Wij kunnen niet zonder de inzet van onze betrokken vrijwilligers. Elke dag zijn vrijwilligers bij Avolare aan het werk. Zij verzorgen de dieren, maken schoon, ontvangen bezoekers, voeren onderhoud uit en doen nog veel meer.
Wil je graag iets doen voor de wilde dieren en heb je wekelijks tijd? Kijk dan snel bij onze vacatures!

Doneer geld

Het beheer van een wildopvang kost veel geld. Wij zijn volledig afhankelijk van giften en ontvangen geen steun van de overheid. Met jouw donatie kunnen we de jonge en gewonde dieren verzorgen, voeren en behandelen. Zo krijgen deze dieren dankzij jou weer een kans op terugkeer naar de natuur. Je kan ons op verschillende manieren financieel steunen.

Word vaste donateur
Met een maandelijkse of jaarlijkse vaste bijdrage steun je ons voor een langere periode. Als vaste donateur ontvang je elk kwartaal onze nieuwsbrief. Klik hier om een terugkerende donatie te doen.

Eenmalige donatie
Je kan ons werk ook steunen met een eenmalige donatie, alle bedragen zijn welkom! Je helpt ons meer dieren de hulp te bieden die zij nodig hebben. Je kan een donatie overmaken op ons bankrekeningnummer NL21 TRIO 0379 4633 69, t.n.v. Stichting Avolare te Doorwerth, onder vermelding van 'Donatie' of klik hier om een eenmalige donatie te doen.

Periodieke schenking
Wil je ons structureel steunen met belastingvoordeel? Dat kan heel eenvoudig met een periodieke schenking. De schenking wordt vastgelegd voor minimaal 5 jaar en kan jaarlijks als aftrekpost opgevoerd worden bij uw aangifte inkomstenbelasting. Download het formulier, print deze en stuur deze ondertekend en gescand op naar [email protected] of per post aan:
Stichting Avolare
Boersberg 2
6865 NG Doorwerth

Erfenis of legaat
Wil je de wilde dieren en onze natuur iets moois nalaten? Door Stichting Avolare als (mede)erfgenaam op te nemen in je testament kunnen wij ook in de toekomst zorgen voor opvang, herstel en terugkeer naar de natuur van de wilde dieren. Via de erfstelling wordt een nettobedrag van de nalatenschap verdeeld onder de erfgenamen. Als je Stichting Avolare niet tot je erfgenaam wilt maken, maar wel in het testament wilt opnemen, kan je ons een legaat nalaten. Dat betekent dat een vastgesteld geldbedrag of een bepaald goed wordt nagelaten aan onze opvang. Voor meer informatie neem je contact met ons op via [email protected].

Start zelf een actie
Je kan op veel verschillende manieren geld ophalen voor ons. Doe vooral iets wat je zelf leuk vindt! Je kan bijvoorbeeld iets maken en verkopen, meedoen met een wedstrijd en je laten sponsoren, je verjaardagsgeld doneren, een actie op school organiseren met de hele klas … wat je ook kiest of doet, wij helpen je graag! Mail ons als je iets wil weten of hulp nodig hebt: [email protected].

Doneer middelen

In onze wildopvang worden veel verschillende producten gebruikt. Zo krijgen jonge dieren een knuffel zodat zij minder eenzaam zijn en worden ook veel
spuiten gebruikt voor voeding en medicatie. Daarnaast hebben wij kostbare apparatuur nodig, zoals een professionele blender en couveuses. Wil je ons
helpen door een middel te doneren? Kijk dan op onze wensenlijst.
Lees de inleiding bij onze verlanglijst om te weten te komen hoe je een middel doneert.

Zakelijk

Met jouw organisatie kan je Avolare helpen meer dieren een kans te geven op terugkeer naar de natuur. Je kan ons op verschillende manieren steunen.

Bedrijfsgift
Elke gift is welkom. Jouw organisatie kan ons werk steunen met een eenmalige gift. Je kan ook zelf een bedrag overmaken naar ons rekeningnummer NL21 TRIO 0379 4633 69, t.n.v. Stichting Avolare te Doorwerth, onder vermelding van ‘bedrijfsgift’ en de naam van jouw organisatie.

Sponsoring
Als sponsor kan je de naam van jouw organisatie verbinden aan onze duurzame en professionele wildpvang. Jouw organisatie kan bijvoorbeeld producten sponsoren die wij gebruiken in onze wildopvang of ons bezoekerscentrum. Ook is het mogelijk om een deel van onze wildopvang of een diersoort symbolisch te adopteren. Wil je meer weten over de sponsormogelijkheden? Neem dan contact op via [email protected].