In ons vrij toegankelijke bezoekerscentrum krijgen mensen een inkijkje in het leven van Nederlandse wilde dieren. Ook laten we er zien wat je zelf kunt doen om de natuur in jouw eigen omgeving te helpen. Onder het genot van een kopje koffie en een lekkere versnapering ontdekken bezoekers hoe Avolare te werk gaat.

Achter de schermen

Via raampjes kan een blik worden geworpen op het opvang-gedeelte voor exotische huisdieren. Beeldschermen tonen de binnenverblijven van de wilde vogels en zoogdieren zodat je een kijkje achter de schermen krijgt. In onze expositieruimte zijn wisselende tentoonstellingen over diverse aan Avolare gelinkte thema’s te zien.

Buitenterrein

Ook het buitenterrein is toegankelijk voor bezoekers. Maak een ronde tussen de buitenverblijven, geniet van de prachtige bloemen en planten en leer meer over de dieren en natuur. Onze medewerkers geven je graag een boeiende rondleiding.

OPENINGSTIJDEN

Het bezoekerscentrum is momenteel gesloten. Lees hier waarom we deze beslissing hebben genomen.

Zodra we het bezoekerscentrum weer openen lees je dat op deze pagina.Expositie

In het bezoekerscentrum zal door middel van wisselende exposities interessante, inspirerende en bijzondere informatie geboden worden.
Op dit moment wordt er gewerkt aan de expositie 'Botsingen tussen mens en dier'. Hierover later meer.

AVOLARE-WINKEL


In de Avolare-winkel verkopen we producten die bijdragen aan onze missie, namelijk het vergroten van het bewustzijn van onze invloed op de natuurlijke omgeving. Vogelhuisjes, insectenhotels, vleermuiskasten, maar ook interessante boeken en informatieve posters.

Daarnaast vind je er mooie artikelen als geurkaarsen, ansichtkaarten en honing van een lokale imker. Biologisch verantwoorde producten, voor jezelf of als cadeau. Met jouw aankoop steun je Avolare. Win-win!

KOFFIE EN WAT LEKKERS


Onderbreek je bezoek aan het bezoekerscentrum met een lekker kopje koffie, thee of een glaasje sap.

Een appelpuntje, muffin of gezonde snack maakt het helemaal af.

Allemaal biologisch en Fair Trade natuurlijk.

 

Wil je meehelpen?

Een donatie doen en dus de hulp aan dieren steunen? Heel graag!

Jouw donatie zorgt ervoor dat we onder meer:


  • Zieke of door menselijk toedoen verwonde dieren kunnen helpen.
  • Educatie kunnen geven.
  • Kennis kunnen verzamelen en delen.
  • Mensen kunnen helpen.
Image Image Image Image