Begin april is de wildopvang geopend en inmiddels zijn er al ruim 250 dieren binnengebracht. Heel veel dieren krijgen hierdoor een tweede kans en de eerste herstelde patiënten zijn alweer uitgezet. De imposante vogel van de foto is het laatst binnengebrachte dier: een jonge slechtvalk die van zijn nest is gevallen en op een ongelukkige plaatst is terecht gekomen. Gelukkig hebben we hem weer terug kunnen plaatsen bij zijn broers en zussen.

Hoewel we erg tevreden zijn met de eerste periode hebben we besloten ons bezoekerscentrum tijdelijk te sluiten. Zo kunnen we alle tijd en energie steken in het verzorgen van de dieren, het verder inwerken van alle vrijwilligers en het opschalen van onze wildopvang.

Sinds het openen van de wildopvang kunnen we geen rondleidingen achter de schermen meer aanbieden vanwege de rust van de dieren. Daarom zal er komende tijd ook gewerkt worden aan een uitgebreidere invulling van ons bezoekerscentrum, zodat we jou als bezoeker straks weer een boeiende en inspirerende beleving kunnen bieden. Via de website en sociale media zullen we het kenbaar maken wanneer het bezoekerscentrum weer geopend is.