Begin februari is het bezoekerscentrum van Avolare weer opengegaan, na een sluiting in verband met de COVID-19 maatregelen. Het mooie weer van de afgelopen weken lokte menig mens lekker naar buiten, en het bezoekerscentrum werd dan ook druk bezocht. Sinds de opening hebben meer dan 3000 gasten ons al weten te vinden.

In het bezoekerscentrum van Avolare kun je de Nederlandse natuur van dichtbij bekijken. Leer over inheemse diersoorten en hun omgeving en beleef hoe Avolare zorg biedt aan hulpbehoevende dieren uit het wild.

Terras

Op het zonovergoten terras kun je een hapje of drankje nuttigen met uitzicht op het park met de buitenverblijven dat nu vol in bloei staat. Hier is door diverse fietsers en voorbijgangers dankbaar gebruik van gemaakt.

Wist je dat je als gast met een pay-what-you-like-principe van koffie, thee, sap en iets lekkers kunt genieten? Wij vragen hier niks voor, je mag ons betalen wat jij wilt.

Winkel

Ook de winkel is weer druk bezocht sinds de heropening. Hier verkopen we allerlei nuttige en leerzame producten waarmee jij je steentje kunt bijdragen aan de Nederlandse natuur. Van boeken tot nestkasten, van lekkere streekproducten tot speciaal voer voor de dieren in je tuin.

Ben je bij ons op bezoek en wil je ons graag een steuntje in de rug geven? Niet alleen kun je dat doen door iets leuks in onze winkel te kopen, je kunt bij de gastvrouw of -heer ook een donatie achterlaten. Wil je liever een donatie overmaken, klik dan hier: doneren.

Wil je meer weten over het centrum en haar toekomstige bewoners? Van operatietafel tot wasstraat, je kunt elk detail bij Avolare van dichtbij bekijken. Onze gidsen nemen je graag mee voor een rondleiding binnen en buiten. Hierbij krijg je een uniek kijkje achter de schermen. 

Zodra er dieren in de kliniek opgevangen zijn, zal het dierenziekenhuis voor bezoek gesloten worden. Middels beeldschermen kun je dan vanuit het bezoekerscentrum meekijken wat er in de kliniek en de verschillende verblijven gebeurt. Op die manier verstoren we de dieren, die hun rust hard nodig hebben, niet, maar kun je toch zien wat er zich achter de schermen afspeelt!

Het bezoekerscentrum is momenteel geopend op woensdag en zondag van 10.00 tot 16.00 uur.

Wees welkom!